- تهران- نواب صفوی -برج گردون- واحد 404 شمالی
- 09121332130
- 02166383288
یکی از محصولات پر کاربرد و مهمی که در صنایع گوناگون استفاده می شود، آلومینیوم است. این محصولات از روش های آلومینیوم اکستروژن، ریخته گری و نورد تولید می شوند که روش اکستروژن در صنعت تولید پروفیل آلومینیومی پر کاربرد است. در این مطلب شما را با انواع هندسه پروفیل آلومینیوم آشنا می کنیم. در روش اکستروژن بیلت آلومینیومی در کوره ذوب آهن با حرارت و فشار مناسب ذوب می شود و در مرحله بعدی این ماده در قالب های مخصوص ریخته می شود تا به شکل دلخواه تولید شود.
هندسه پروفیل آلومینیوم شامل پروفیل آلومینیوم با اشکال هندسی است که از لحاظ ابعاد تنوع زیادی دارد. شکل پذیر بودن از ویژگی های مهم پروفیل آلومینیومی است. پروفیل آلومینیومی جایگزین آهن شده است و دلیل این امر داشتن انعطاف پذیری و وزن سبک پروفیل آلومینیوم است. در صنایع هوایی از پروفیل آلومینیومی استفاده فراوانی می شود، زیرا همانطور که بیان شد پروفیل آلومینیومی وزنی مناسب و سبکی دارد، به همین دلیل در این صنعت از پروفیل استفاده زیادی می شود. پروفیل آلومینیوم در حوزه صنعتی و ساختمانی کاربرد زیادی دارد و همواره در این دو حوزه جایگاه خود را حفظ کرده است. تبادل دما را می توان از تفاوت های اصلی آهن و پروفیل آلومینیومی محسوب کرد، زیرا پنجره هایی که از پروفیل آلومینیوم تولید شده اند بر خلاف آهن انرژی را هدر نمی دهند. پروفیل آلومینیومی زیبایی زیادی دارد ، زیرا رنگی روشن و سفید دارد که به ظاهر ساختمان تمیزی و زیبایی می بخشد.
پروفیل ها از لحاظ قیمت تفاوت چشمگیری با یک دیگر دارند، زیرا تفاوت قیمت می تواند ناشی از مواد اولیه آن ها باشد. همانطور که بیان شد بیلت یکی از متریالی مهمی است که در تولید پروفیل آلومینیومی نقش اصلی را ایفا می کند و در دو حالت قابل دسترس است. اگر در تولید پروفیل از بیلت خالص یا متریال خالص استفاده شود قیمت محصول نهایی افزایش می یابد. با این وجود این ترکیبات شیمیایی به صورت دقیق انجام می گیرد و محاسبات فنی مهندسی با سهولت صورت می گیرد. نکته ای که در مقاله هندسه پروفیل آلومینیوم اهمیت دارد، آلیاژ بندی مقاطع آلومینیومی است، زیرا اگر کوچکترین اشتباه صورت گیرد محصولات نهایی کیفیت لازم را ندارند. با توجه به این موضوع فعالان این حوزه سعی می کنند ازبیلت خالص در تولید پروفیل آلومینیومی استفاده کنند تا کیفیت پروفیل های تولید شده فراتر از انتظار باشند. در تولید آلومینیوم از سیلیس و منیزیوم استفاده می شود و نباید در درصد این عناصر تغییر کوچک رخ دهد. قیمت پروفیل آلومینیوم مطابق با اشکال هندسه پروفیل آلومینیوم قیمت هر کدام از اشکال متناسب با وزن و متریال و ابعاد متفاوت است.
پروفیل آلومینیومی درب و پنجره به انواع پروفیل فریم پنجره، پروفیل لنگه پنجره، پروفیل مولیون یا وادار تقسیم بندی می شود. پروفیل پنجره یک نوع از پروفیل های آلومینیومی بوده که در دور تا دور پنجره به صورت چارچوب و قاب قرار می گیرد.
پروفیل لنگه پنجره امکان باز و بسته شدن را برای پنجره فراهم کرده و قادر به حرکت است. پروفیل مولیون یا وادار یکی از اشکال هندسه پروفیل آلومینیوم است که به صورت مستطیل کوچک تولید شده و بر روی تمام پروفیل آلومینیوم درب و فریم پنجره ثابت است.
پروفیل زهوار از انواع پروفیل آلومینیوم صنعتی است که در فریم درب و پنجره بر روی لنگه به منظور ثابت نگه داشتن شیشه استفاده می شود. پروفیل ها بر اساس کاربرد به انواع پروفیل معماری و ساختمانی و صنعتی تقسیم بندی می شوند. بر اساس اشکال هندسه پروفیل آلومینیوم ، پروفیل ساختمانی در انواع پروفیل لوله ای ، قوطی و میله ای تولید شده اند. پروفیل معماری شامل پروفیل های درب و پنجره بوده و پروفیل های صنعتی هم شامل هیت سینک و پروفیل های کابینت و … است. اشکال هندسه پروفیل آلومینیوم متفاوت و گوناگون است.
یکی از محبوب ترین متریالی که در صنایع مختلف استفاده می شود انواع پروفیل آلومینیوم صنعتی است که نسبت به فلزات دیگر محبوبیت بیشتری دارد. پروفیل های فولادی و آلومینیومی صنعتی یکی از پرکاربردترین فلز در صنایع هستند که هر کدام دارای خواص شیمیایی مخصوص خود هستند. محبوبیت پروفیل آلومینیومی صنعتی نسبت به فولادی بیشتر است، به همین دلیل این نوع پروفیل نظر مهندسان را جلب کرده است. از ویژگی های پروفیل آلومینیومی که موجب جلب نظر مهندسان شده است قیمت مطلوب، انعطاف پذیری زیاد، سهولت تغییر شکل، خاصیت ضد زنگ و رسانای الکتریسیته، چگالی پایین و استحکام بالا است.
با توجه به تولید محصولات متفاوت در صنایع مختلف از انواع پروفیل آلومینیومی استفاده می شود که می توان به نبشی آلومینیومی، پروفیل صنعتی آلومینیوم، پروفیل آلومینیوم ترمال بریک، لوله آلومینیومی، قوطی آلومینیومی، انواع پروفیل کرتین وال و… اشاره کرد. پنجره آلومینیومی ساده از پروفیل Coronet و ST تولید شده است. هندسه پروفیل آلومینیوم و سطح مقطع از تفاوت پنجره آلومینیوم ساده با مدل های دیگر است.
یکی از پروفیل های آلومینیومی مهم که در صنعت کاربرد زیادی دارد، پروفیل شیاردار است. پروفیل شیار دار طراحی خاصی دارد و در سایزهای متفاوتی تولید شده است. پروفیل آلومینیومی به دلیل سبک بودن و داشتن رسانای مناسب الکتریسیته در بسیاری از صنایع مانند فضاپیماها، تولید دکل های برق، خودروسازی، ساختمان سازی و کشتی سازی و… استفاده می شود. در ابتدا بر روی پرس اکستروژن بیلت آلومینیومی گرم شده قرار می گیرد و بعد از حرارت دیدن از طریق قالب مخصوص با فشار با مقطع مشخصی می گذرد و در نهایت پروفیل آلومینیومی بر اساس مقطع قالب ساخته می شود.
البته بعد از تولید پروفیل آلومینیومی شیاردار فرایندهایی به منظور اطمینان از کیفیت استحکام و صافی پروفیل انجام می شود. در بسیاری از صنایع از روش اکستروژن برای تولید انواع پروفیل آلومینیومی بهره گرفته می شود، زیرا این روش مزایای زیادی از جمله کیفیت بالا و استقامت کششی زیاد، راندمان بالای تولید انواع پروفیل و عدم نیاز به ماشینکاری مجدد، استحکام بالا دارد. پروفیل آلومینیومی پنجره از پروفیل های ساختمانی است که از پروفیل آلومینیومی ساخته شده و به عنوان متریال استفاده می شود، زیرا در برابر خوردگی مقاومت بالا داشته و خاصیت تحمل وزن بالا و انعطاف پذیری ، ضد اشتغال و … را دارد. اشکال هندسه پروفیل آلومینیوم شامل پروفیل مربع، مستطیلی، دایره و… است که هرکدام در صنایع مختلف کاربرد های متفاوتی دارند.
شرکت بهفرد یکی از تولید کنندگان انواع قطعات و قالب های فلزی است. این کمپانی بیش از بیست سال سابقه دارد و محصولات آن از بالاترین کیفیت برخوردار هستند. شرکت بهفرد از بهترین تجهیزات و قطعات برای تولید محصولات خود استفاده می کند و به همین دلیل محصولات آن طول عمر بالایی دارند. برای خرید انواع قطعات فلزی مانند پروفیل های آلومینیوم، قالب اکستروژن، قالب کانفرم و همچنین پروفیل آلومینیوم اختصاصی با متخصصین ما در تماس باشید
اینجانب مرتضی اسلامی فرد زاده شده در سال 1341 در شهر تفرش هستم پس از پایان دوره دبیرستان به علت تعطیلی دانشگاهها منتظر خدمت سربازی ماندم و با پایان خدمت از سال 1363 فعالیت در کارخانجات صنعتی را شروع کردم و در سال 1370 وارد صنعت اکستروژن الومینیوم شدم با مطالعات و کسب تجربیات زیاد در زمینه های هیدرولیک ، برق صنعتی ، مکانیک ، سیالات ، متالوژی ، امور مدیریت ، مالی و اداره سازمان در محیط صنعت اقدام به تاسیس شرکت قالبسان بهفرد با همکاری اقای بهنام مختاری نمودم که با به کار گیری تجربیات بدست امده توانستم اولین پرس هیدرولیک دایرکت برای تولید پروفیل الومینیوم با کنترل CNC را در ایران بسازم. همچنین اختراع موتور درونسوز هیدرونیک که موفق به ثبت اختراع ان شدم . ساخت پرس اکستروژن روتاری کنتینر طراحی تن سگمنت فارسی دیجیتال طراحی و ساخت کوره پیش گرم بیلت نقاله ای هم از دیگر دستاوردهای این سالهای من می باشد. بعد از ثبت شرکت با بهره مندی از نسل جوان تحصیلکرده و پویا و مهندسین زبده در رشته های مربوطه قدم در راه گسترش کار و صنعت گذاشتم و هر ساله سعی بر آن داشتم که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حد وسع، میزان سعی و خطا در زمینه طراحی و تولید قالب اکستروژن را تا حد قابل توجهی کم کرده و پروفیل را با بالاترین ضریب کیفیت دراختیار مشتریان گرامی بگذاریم. همچنین استفاده از نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی قالب و روند تولید پروفیل برای نخستین بار توسط اینجانب در ایران بکار گرفته شد که در حال حاضر تاثیز بسزایی در بالا بردن سرعت و کیفیت و پایین آوردن هزینه و ضریب خطای محصول نهایی دارد.