- تهران- نواب صفوی -برج گردون- واحد 404 شمالی
- 09121332130
- 02166383288
در میان آلیاژهای آلومینیوم، آلیاژ ۲۰۴۸ کاربرد بسیار زیادی دارد که به دلیل ترکیبات خاص آن است. آلومینیوم جزو فلزاتی بوده که آلیاژهای بسیار زیاد و گستردهای دارد. این آلیاژها برای مصارف خاص مورد استفاده قرار میگیرند. با شناخت خصوصیات این آلیاژ کاربردی میتوانید از آن نهایت بهره را ببرید. بر همین اساس در این مطلب قصد داریم به بررسی کاربرد آلیاژ آلومینیوم ۲۰۴۸ بپردازیم. اگر قصد خرید این آلیاژ را دارید یا علاقمند هستید که با آن آشنایی بیشتری پیدا کنید تا پایان با ما همراه باشید.
قبل از خریداری هر محصولی به شما توصیه میکنیم ابتدا بهطور کامل آن را از لحاظ مختلف مورد بررسی قرار دهید. این موضوع در مورد کاربرد آلیاژهای آلومینیوم که تنوع بسیاری دارند اهمیت بیشتری دارد. آلیاژ آلومینیوم 2048 یک نوع آلیاژ فرفورژه قابل عملیات حرارتی با مقاومت در برابر خوردگی است. این نوع آلیاژ توسط کارخانههای پیشرفته و با فناوری روز ساخته میشود. همین شیوه ساخت منجر شده که از کیفیت بالایی برخوردار باشد که آن را خاص کرده است.
هر نوع آلیاژ با هر کاربردی از ترکیبات خاصی ساخته شده است در واقع این ترکیبات کارایی آلیاژ را مشخص میکنند. با شناخت این ترکیبات تا حدود زیادی قادر خواهید بود که خواص آن را شناسایی کنید. بر همین اساس اکنون ترکیب شیمیایی آلومینیوم 2048 را معرفی میکنیم.
هر نوع آلیاژ متناسب با ساختار خود دارای ویژگیهای فیزیکی اختصاصی بوده که در کاربرد آن نقش دارد. برای بعضی از کاربردها درک این ویژگیهای فیزیکی بسیار حائز اهمیت است. اکنون خواص فیزیکی آلیاژ آلومینیوم 2048 را اکنون معرفی می کنیم.
آلیاژها در کنار خواص فیزیکی و شیمیایی دارای خواص مکانیکی نیز هستند که آگاهی از آنها نیز میتواند در استفاده از آنها نقش داشته باشد. اکنون خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیوم 2048 را مورد بررسی قرار میدهیم.
این محصولات دارای خواص حرارتی خاصی هستند که در عملکرد آنها نقش بسیار زیادی دارد. اکنون خواص حرارتی آلیاژ آلومینیوم 2048 را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
این محصولات کارایی خاصی دارند متقاضیان به نسبت عملکردی که از این محصولات انتظار دارند میتوانند آنها را خریداری و مورد استفاده قرار دهند. اما اساساً این نوع مالیات برای ساخت اجزا و تجهیزات مختلف در صنایع هوایی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از آنها برای ساخت تجهیزات نظامی مختلف بیشترین بهره را میبرند.
“آلیاژ” مخلوطی از عناصر فلزی مختلف است که اغلب برای افزایش استحکام و دوام ماده اولیه ایجاد میشود. یک آلیاژ آلومینیوم معمولاً از آلومینیوم به عنوان فلز اصلی در مخلوط تشکیل میشود و اغلب با عناصر دیگری مانند سیلیکون، قلع، منگنز یا حتی مس، قلع و منیزیم بسته به کاربرد مورد نظر ترکیب میشود. با ترکیب مناسب عناصر، آلومینیوم میتواند به طور قابلتوجهی انعطافپذیرتر شود و در برخی موارد حتی از فولاد بهتر عمل کند.
آلیاژهای آلومینیوم فوقالعاده همه کاره، قوی و کاربردی هستند، به همین دلیل در فناوری، ساخت و ساز و صنعت خودرو تقاضای زیادی دارند. همچنین در کنار فولاد یکی از محبوبترین مواد فلزی به حساب میآیند. اگرچه آلومینیوم بهعنوان یک عنصر خالص دارای خواص شگفتانگیزی است، اما ممکن بوده برای کاربردهای طولانی مدت به اندازه کافی قوی نباشد.
به همین دلیل، میتوان آن را با عناصر دیگر ترکیب کرد و آلیاژهایی را تشکیل داد که به طور تصاعدی دوام بیشتری دارند و برای کاربردهای صنعتی مناسب هستند. آلیاژهای آلومینیوم به ویژه زمانی مفید اند که مهندسان در تلاش برای کاهش وزن یک جسم (مثلاً یک هواپیما) بدون کاهش قدرت هستند.
آلومینیوم یکی از پرکاربردترین فلزات غیرآهنی امروزه در ساخت و ساز، مهندسی و صنعت است. اما این اصلا عجیب نیست زیرا مواد زیادی مانند آلیاژهای آلومینیوم بادوام، قابل ماشینکاری و همه کاره نیستند. اگرچه این آلیاژها به طور گسترده توسط مهندسان و طراحان به دلیل ویژگیهایشان مورد استقبال قرار میگیرند، اما بیشتر مردم ممکن است از خواص آلومینیوم آگاه نباشند.
این فلز چه قابلیتی دارد؟ اولین چیزی که برای اکثر مردم به ذهن خطور میکند بدون شک ظروف آشپزخانه یا شاید دیگر وسایل رایج خانه است. با این حال، این عنصر شگفتانگیز، فوقالعاده همه کاره است و فقط برای ساخت گلدان و کارد و چنگال مفید نیست.
آلومینیوم واقعاً یک فلز خارقالعاده بوده که به دلیل استحکام، انعطافپذیری و تطبیقپذیری شناخته شده است. آلومینیوم به دلیل خواص مبتکرانه خود در بسیاری از زمینهها مورد استفاده قرار میگیرد. بهعنوان یک جایگزین فوقالعاده برای بسیاری از کاربردها از عایقکاری، هدایت الکتریکی و حرارتی گرفته تا ساخت و ساز مکانیکی، نمونه سازی اولیه و موارد دیگر کارایی دارد.
در این مطلب به بررسی آلیاژ ۲۰۴۸ پرداختیم که در میان آلیاژهای آلومینیوم کارایی فوق العاده بالایی دارد. این نوع آلیاژ توسط دستگاههای پیشرفته و با دقت بسیار بالا ساخته میشود. همین شیوه ساخت و ترکیبات منحصربهفرد منجر شده جزو محصولات بسیار باکیفیت باشد. در صورت تمایل شما میتوانید این محصول را از مراکز عرضه کننده آن خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید. اما اگر قصد تهیه آن را دارید به شما توصیه میکنیم حتما آن را از مراکز اصلی فروش تهیه کنید. البته از طریق همین وبسایت نیز امکان تهیه این نوع آلیاژ آلومینیوم برای شما فراهم شده است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه احتیاج دارید با کارشناسی سایت ارتباط برقرار کنید تا این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهند.
شرکت قالب سازان بهفرد جزو یکی از تولید کنندگان پروفیل آلومینیوم ، انواع هیت سینگ و پروفیل آلومینیوم اختصاصی می باشد.
اینجانب مرتضی اسلامی فرد زاده شده در سال 1341 در شهر تفرش هستم پس از پایان دوره دبیرستان به علت تعطیلی دانشگاهها منتظر خدمت سربازی ماندم و با پایان خدمت از سال 1363 فعالیت در کارخانجات صنعتی را شروع کردم و در سال 1370 وارد صنعت اکستروژن الومینیوم شدم با مطالعات و کسب تجربیات زیاد در زمینه های هیدرولیک ، برق صنعتی ، مکانیک ، سیالات ، متالوژی ، امور مدیریت ، مالی و اداره سازمان در محیط صنعت اقدام به تاسیس شرکت قالبسان بهفرد با همکاری اقای بهنام مختاری نمودم که با به کار گیری تجربیات بدست امده توانستم اولین پرس هیدرولیک دایرکت برای تولید پروفیل الومینیوم با کنترل CNC را در ایران بسازم. همچنین اختراع موتور درونسوز هیدرونیک که موفق به ثبت اختراع ان شدم . ساخت پرس اکستروژن روتاری کنتینر طراحی تن سگمنت فارسی دیجیتال طراحی و ساخت کوره پیش گرم بیلت نقاله ای هم از دیگر دستاوردهای این سالهای من می باشد. بعد از ثبت شرکت با بهره مندی از نسل جوان تحصیلکرده و پویا و مهندسین زبده در رشته های مربوطه قدم در راه گسترش کار و صنعت گذاشتم و هر ساله سعی بر آن داشتم که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حد وسع، میزان سعی و خطا در زمینه طراحی و تولید قالب اکستروژن را تا حد قابل توجهی کم کرده و پروفیل را با بالاترین ضریب کیفیت دراختیار مشتریان گرامی بگذاریم. همچنین استفاده از نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی قالب و روند تولید پروفیل برای نخستین بار توسط اینجانب در ایران بکار گرفته شد که در حال حاضر تاثیز بسزایی در بالا بردن سرعت و کیفیت و پایین آوردن هزینه و ضریب خطای محصول نهایی دارد.