- تهران- نواب صفوی -برج گردون- واحد 404 شمالی
- 09121332130
- 02166383288
پروفیل آلومینیوم اکسترود شده در بسیاری از لوازم و صنایع الکتریکی استفاده می شود. با توجه به خواص منحصر به فرد آلومینیوم از جمله: هدایت الکتریکی و هدایت حرارتی اکستروژن های آلومینیومی این پروفیل ها اغلب برای محفظه های موتور، سینک های حرارتی و قاب های داخلی استفاده می شوند.
سیم و کابل آلومینیومی چندین دهه است که به طور ایمن در سیم کشی منازل مسکونی، ساختمان ها، هواپیماها و لوازم خانگی الکتریکی و به طور کلی در صنایع الکتریکی استفاده می شود. آلومینیوم همچنین برای استفاده به عنوان مجرای الکتریکی سخت مناسب است. مجرای الکتریکی یک سیستم لوله ای است که برای محافظت و مسیریابی سیم کشی برق در صنایع الکتریکی استفاده می شود. در برخی موارد، پوشش کامل محصول با استفاده از آلومینیوم طراحی میشود، همانطور که در بسیاری از لپتاپها، تلفن های همراه و تلویزیونهای اچ دی دیده می شود.لازم به ذکر است که در پایان عمر، سیم کشی آلومینیومی به حداقل انرژی برای بازیافت نیاز دارد و هیچ یک از خواص خود را در طول فرآیند بازیافت از دست نمی دهد.
استفاده از اکستروژن آلومینیوم در صنایع الکتریکی چندین مزیت را ارائه می دهد: آلومینیوم فراوان ترین ماده معدنی در پوسته زمین است، اگرچه معمولاً به شکل خالص در طبیعت ظاهر نمی شود. آلومینیوم از بوکسیت، یک ماده معدنی استخراج و خرد شده و با آب پاشیده می شود. خاک رس و سیلیس به عنوان محصولات جانبی حذف می شوند و بوکسیت باقی مانده در کوره خشک می شود و با خاکستر و آهک مخلوط می شود. مخلوط به دست آمده قبل از گرم شدن در یک کوره کلسینه، چندین مرحله پردازش را طی می کند. ماده حاصل، آلومینا، ترکیب شیمیایی پودری از اکسیژن و آلومینیوم است. برای تولید آلومینیومی که ماده خام برای فرآیند اکستروژن را فراهم می کند، آلومینا باید ابتدا از طریق یک فرآیند ذوب و سپس از طریق یک فرآیند آلیاژی عبور کند، که طی آن مقادیر کمی از عناصر آلیاژی مانند مس، منیزیم، سیلیکون و منگنز برای ایجاد خواص ویژه مواد اضافه می شود. پس از انجام این مراحل پروفیل آلومینیوم به دست آمده قابل استفاده در صنایع الکتریکی خواهد بود.
آلومینیوم به طور کلی، و اکستروژن آلومینیوم به طور خاص، مزایای زیادی نسبت به مواد و فرآیند های جایگزین اکستروژن های آلومینیومی دارند از جمله این مزایا:
وزن سبک: آلومینیوم تقریباً 1/3 وزن آهن، فولاد، مس یا برنج است که کار با اکستروژن آلومینیوم را برای استفاده در صنایع الکتریکی آسان تر میکند، حمل و نقل را ارزان تر میکند و یک ماده جذاب برای استفاده در کاربرد هایی است که کاهش وزن در اولویت است. امروزه آلومینیوم پرکاربرد ترین ماده برای انتقال و توزیع برق است و با وزن و قیمت پایین تر از مس، آلومینیوم به شرکت ها اجازه می دهد تا سیم بیشتری را با ساختار های متفاوت اجرا کنند.
استحکام: اکستروژن های آلومینیومی را میتوان به اندازه ای که برای اکثر کاربرد ها لازم است مستحکم ساخت و به دلیل ماهیت فرآیند اکستروژن، میتوان با گنجاندن ضخامتهای متفاوت و تقویت داخلی در طراحی پروفیل، استحکام را در جایی که واقعاً مورد نیاز است، متمرکز کرد.
ارتجاعی: آلومینیوم استحکام را با انعطافپذیری ترکیب میکند و میتواند در زیر بار ها خم شود یا در اثر ضربه به عقب برگردد که منجر به استفاده از اجزای اکسترود شده در سیم های توزیع برق و صنایع الکتریکی میشود.
به راحتی تنظیم می شود: توانایی طراحی یک پروفیل آلومینیوم برای برآوردن اهداف خاص عملکردی و ساخت محصولات الکتریکی، اکستروژن های آلومینیومی را به عنصر ترجیحی در بسیاری از راه حل های تولید محصول تبدیل می کند.
دسترسی آسان: دسترسی آسان به پروفیل آلومینیوم و قیمت ارزان آن، همچنین توسعه، آزمایش و راه اندازی سریع نمونه اولیه،پروفیل آلومینیوم را به گزینه ای مناسب برای استفاده در صنایع الکتریکی تبدیل کرده است.
بدون درز: اشکال پیچیده را می توان در بخش های آلومینیومی اکسترود شده یک تکه بدون نیاز به اتصال مکانیکی ایجاد کرد. پروفیل آلومینیوم مورد استفاده در صنایع الکتریکی احتمال شل شدن یا نشت را در طول زمان کم می کند.
ساخت و مونتاژ آسان: طراحی موثر اکستروژن های آلومینیومی می تواند ساخت و مونتاژ بعدی را تا حد زیادی ساده کند. طیف گسترده ای از فرآیند های ساخت وجود دارد که به طور معمول در تولید قطعات و مجموعه های صنایع الکتریکی مبتنی بر اکستروژن آلومینیوم استفاده می شود.
مقاوم در برابر خوردگی: اکستروژن های آلومینیومی مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی دارند. آن ها زنگ نمی زنند، و سطح آلومینیوم توسط اکسید طبیعی خود محافظت می شود، محافظتی که می تواند با آندایز کردن یا سایر فرآیندهای تکمیل، افزایش یابد.
هادی های حرارتی عالی: آلومینیوم بر اساس وزن و هزینه کلی، گرما و سرما را بهتر از سایر فلزات معمولی هدایت می کند و اکستروژن را برای کاربرد هایی که نیاز به مبدل های حرارتی در صنایع الکتریکی دارند، ایده آل می کند. انعطاف پذیری طراحی اکستروژن به طراحان اجازه میدهد تا مبدل های حرارتی را در محفظه ها و سایر اجزا صنایع الکتریک بهینه کنند.
هادی های الکتریکی عالی: آلومینیوم پوند به پوند دو برابر مس رسانا است و اکستروژن را به یک جایگزین مقرون به صرفه برای اتصال دهنده های الکتریکی و اجزای توزیع باس بار تبدیل می کند.
غیر مغناطیسی: از آنجایی که آلومینیوم بار مغناطیسی به دست نمی آورد، اکستروژن ها در کاربردهای ولتاژ بالا و در صنایع الکترونیک، جایی که میدان های مغناطیسی وارد عمل می شوند، مفید هستند.
غیر قابل احتراق و غیر سمی: آلومینیوم نمی سوزد و حتی در دمای بسیار بالا بخارات سمی تولید نمی کند.
بدون جرقه: از آن جایی که آلومینیوم جرقه ندارد، اکستروژن های آلومینیومی برای کاربرد هایی که شامل مواد منفجره هستند یا در محیط هایی که سیم کشی زیادی دارد و امکان اشتعال وجود دارد مناسب هستند.
انعکاسی: درمانهای سطحی میتوانند انعکاس بالایی بر روی اجزای آلومینیومی ایجاد کنند، و اکستروژن آلومینیوم را برای کاربردهای روشنایی یا برای کاربردهایی که در آن محافظت از مناطق در برابر نور، امواج رادیویی یا تشعشعات مادون قرمز مطلوب است، جذاب میکند.
اینجانب مرتضی اسلامی فرد زاده شده در سال 1341 در شهر تفرش هستم پس از پایان دوره دبیرستان به علت تعطیلی دانشگاهها منتظر خدمت سربازی ماندم و با پایان خدمت از سال 1363 فعالیت در کارخانجات صنعتی را شروع کردم و در سال 1370 وارد صنعت اکستروژن الومینیوم شدم با مطالعات و کسب تجربیات زیاد در زمینه های هیدرولیک ، برق صنعتی ، مکانیک ، سیالات ، متالوژی ، امور مدیریت ، مالی و اداره سازمان در محیط صنعت اقدام به تاسیس شرکت قالبسان بهفرد با همکاری اقای بهنام مختاری نمودم که با به کار گیری تجربیات بدست امده توانستم اولین پرس هیدرولیک دایرکت برای تولید پروفیل الومینیوم با کنترل CNC را در ایران بسازم. همچنین اختراع موتور درونسوز هیدرونیک که موفق به ثبت اختراع ان شدم . ساخت پرس اکستروژن روتاری کنتینر طراحی تن سگمنت فارسی دیجیتال طراحی و ساخت کوره پیش گرم بیلت نقاله ای هم از دیگر دستاوردهای این سالهای من می باشد. بعد از ثبت شرکت با بهره مندی از نسل جوان تحصیلکرده و پویا و مهندسین زبده در رشته های مربوطه قدم در راه گسترش کار و صنعت گذاشتم و هر ساله سعی بر آن داشتم که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حد وسع، میزان سعی و خطا در زمینه طراحی و تولید قالب اکستروژن را تا حد قابل توجهی کم کرده و پروفیل را با بالاترین ضریب کیفیت دراختیار مشتریان گرامی بگذاریم. همچنین استفاده از نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی قالب و روند تولید پروفیل برای نخستین بار توسط اینجانب در ایران بکار گرفته شد که در حال حاضر تاثیز بسزایی در بالا بردن سرعت و کیفیت و پایین آوردن هزینه و ضریب خطای محصول نهایی دارد.