- تهران- نواب صفوی -برج گردون- واحد 404 شمالی
- 09121332130
- 02166383288
اگر می خواهید نبشی را خریداری کنید، بهتر است با طراحی و تولید نبشی آلومینیومی آشنا شوید. فرایند تولید نبشی بسته به کاربردهای مختلف صنعتی، تفاوت هایی دارد و این تفاوت ها بر روی کارایی و کاربرد نهایی آن ها تاثیرگذار است.
پروفیل های نبشی آلومینیوم، به عنوان یکی از اصلی ترین انواع پروفیل در صنعت ساختمانی شناخته می شوند و به دو شکل منفرد و ترکیبی در ساختمان ها به کار می روند. نبشی های آلومینیوم با ابعاد ۵۰ تا ۱۵۰ میلیمتر، برای اتصالات متنوعی میان پل ها و ستون ها یا تیرهای فلزی به باربرها مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع پروفیل، علاوه بر اتصالات فلزی، برای ساخت ستون و خرپا نیز به کار می رود.
انواع مختلف نبشی ها در بازار با توجه به کاربردهای خود، ظاهر متفاوتی دارند. روش های تولید نبشی از نظر ظاهری به شرح زیر است:
این نوع نبشی از ترکیب شیمیایی و شمش عیار بالا به دست می آید. با کیفیت بالا و قابلیت سوراخ کاری بدون ایجاد آسیب برای ماشین آلات صنعتی، این نبشی دارای ویژگی های بال مساوی و انعطاف پذیری است.
این نوع نبشی به دو روش آبکاری سرد و حرارتی تولید می شود. پس از فرایند گالوانیزه کردن، نبشی آهنی حاصل، قیمت بالاتری نسبت به سایر نوع نبشی ها دارد.
این نبشی از فولاد خاصی تشکیل شده که دارای ترکیبی از عنصرهای کربن، آهن، نیکل و کروم است. با مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی و خوردگی، معمولا در ساخت سازه هایی که در معرض شرایط نامساعد آب و هوایی قرار دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع نبشی از فولاد زنگ نزن با پوشش نیکل، کروم و مولیبدن ساخته شده است. دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و دمای بالا است و در صنایع مختلف از جمله صنایع دریایی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع نبشی در ساخت کناف ساختمان، سقف کاذب، دیوارها و ستون ها مورد استفاده قرار می گیرد و به سه نوع کاغذی، گالوانیزه و پلیمری تقسیم بندی می شود.
نبشی آلومینیومی دارای وزن سبک، مقاومت در برابر پوسیدگی و امکان حمل راحت است. این نوع پروفیل از آلیاژ سبک آلومینیوم ساخته شده و در صنایع مختلف از جمله صنایع دریایی، ساخت پل ها، خطوط انتقال برق و صنایع هوایی کاربرد فراوان دارد.
مراحل طراحی و تولید نبشی آلومینیومی به واقعیت، در تولید این محصول متنوع، مراحل مختلفی دارد. در واقع هر یک از این مراحل طراحی و تولید نبشی آلومینیومی، به کاربردهای خاص و خصوصیات مختلفی برای نهایتا پروفیل خروجی منجر می شوند.
نبشی پرسی از ورق فولادی بهره می برد و از استاندارد DIN1022 در فرایند تولید استفاده می کند. این نوع نبشی از مقاطع فولادی پرکاربردی به دست می آید و مراحل طراحی و تولید نبشی آلومینیومی آن شامل:
این نوع نبشی از استاندارد GOST8510 استفاده می کند و معمولا هزینه تولید بالاتری نسبت به نوع پرسی دارد. مراحل طراحی و تولید نبشی فابریک شامل:
بهترین روش طراحی و تولید نبشی آلومینیومی بستگی به نوع پروژه، استفاده موردنظر و ویژگی های مورد نیاز دارد. هر یک از روش های طراحی و تولید نبشی آلومینیومی معایب و مزایای خود را دارند. بررسی دقیق طراحی و تولید نبشی آلومینیومی به شما کمک می کند تا با دید بهتر پروفیل آلومینیوم موردنظر خود را انتخاب و خرید کنید.
نبشی پرسی و نبشی فابریک دارای مزایای متفاوتی برای روش های تولید دارند که در اینجا بررسی می کنیم:
روش تولید نبشی به صورت فابریک از مزایایی مانند:
به طور کلی، انتخاب بهترین روش تولید بستگی به نیازها، استفاده موردنظر و ویژگی های مورد نظر برای پروفیل مورد استفاده دارد. این موارد باید در نظر گرفته شوند تا بهترین گزینه را برای پروژه موردنظر انتخاب کنید.
معایب روش های تولید نبشی می تواند شامل موارد زیر باشد:
در طراحی و تولید نبشی آلومینیومی از ابزارها و وسایل مختلفی استفاده می شود که از جمله مهم ترین آن ها می توان به قالب ها یا راهنمایی های شابلونی اشاره کرد که استفاده آنها در شکل دهی توسط غلتک ها بسیار حیاتی است.
قبلا این فرآیند به صورت دستی انجام می شد که باعث کاهش دقت می شد، اما امروزه با مکانیزه شدن دستگاه ها، از نقشه های سه بعدی دقیق قبل از تولید نبشی استفاده می شود.
بعد از نقشه های سه بعدی، قطر غلتک ها و شکل کالیبر آنها تنظیم و ابعاد دقیق محصول در نظر گرفته می شود و تولید نبشی توسط دستگاه های سی ان سی اجرا می شود.
شابلون های سه بعدی علاوه بر دقت بالا، دارای سرعت بالا در طراحی و اجرا هستند؛ بنابراین با توجه به نوع و کاربرد نبشی، تولید آن در کوتاه ترین زمان ممکن و با کیفیت و دقت بالا صورت می گیرد. این موضوع باعث می شود که در پروژه های ساختمانی و صنعتی، نبشی ها با ضمانت کاربرد و ایمنی در اجرا تهیه شوند.
اینجانب مرتضی اسلامی فرد زاده شده در سال 1341 در شهر تفرش هستم پس از پایان دوره دبیرستان به علت تعطیلی دانشگاهها منتظر خدمت سربازی ماندم و با پایان خدمت از سال 1363 فعالیت در کارخانجات صنعتی را شروع کردم و در سال 1370 وارد صنعت اکستروژن الومینیوم شدم با مطالعات و کسب تجربیات زیاد در زمینه های هیدرولیک ، برق صنعتی ، مکانیک ، سیالات ، متالوژی ، امور مدیریت ، مالی و اداره سازمان در محیط صنعت اقدام به تاسیس شرکت قالبسان بهفرد با همکاری اقای بهنام مختاری نمودم که با به کار گیری تجربیات بدست امده توانستم اولین پرس هیدرولیک دایرکت برای تولید پروفیل الومینیوم با کنترل CNC را در ایران بسازم. همچنین اختراع موتور درونسوز هیدرونیک که موفق به ثبت اختراع ان شدم . ساخت پرس اکستروژن روتاری کنتینر طراحی تن سگمنت فارسی دیجیتال طراحی و ساخت کوره پیش گرم بیلت نقاله ای هم از دیگر دستاوردهای این سالهای من می باشد. بعد از ثبت شرکت با بهره مندی از نسل جوان تحصیلکرده و پویا و مهندسین زبده در رشته های مربوطه قدم در راه گسترش کار و صنعت گذاشتم و هر ساله سعی بر آن داشتم که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حد وسع، میزان سعی و خطا در زمینه طراحی و تولید قالب اکستروژن را تا حد قابل توجهی کم کرده و پروفیل را با بالاترین ضریب کیفیت دراختیار مشتریان گرامی بگذاریم. همچنین استفاده از نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی قالب و روند تولید پروفیل برای نخستین بار توسط اینجانب در ایران بکار گرفته شد که در حال حاضر تاثیز بسزایی در بالا بردن سرعت و کیفیت و پایین آوردن هزینه و ضریب خطای محصول نهایی دارد.