- تهران- نواب صفوی -برج گردون- واحد 404 شمالی
- 09121332130
- 02166383288
آلومینیوم یکی از انواع فلز است که دارای مشخصه ویژه و مخصوصی می باشد. در واقع این فلز مقطع ثابت بوده و در طول های گوناگون وجود دارد. امروزه از پروفیل آلومینیوم در موارد گوناگون استفاده می کنند چرا که این پروفیل شکل پذیری فوق العاده بالایی داشته و جایگزین بسیاری از پروفیل های دیگر شده است. در واقع پروفیل آلومینیوم از پر کاربرد ترین فلز ها بوده که در صنایع گوناگون استفاده شده و به روش های مختلفی پانچ می شود. در حقیقت پروفیل های ترمال و پروفیل های نرمال به روش های گوناگونی پانچ می شوند.
به عنوان مثال پانچ پروفیل آلومینیوم با استفاده از روش های سوراخکاری و پانچ دکمه ای و پانچ هیدرولیک ترمال بریک انجام می گیرد. البته پانچ پروفیل آلومینیوم با استفاده از این دو روش مزایا و معایب مختلف و گوناگونی دارد که در ادامه آن ها را نام می بریم. البته این روش ها جزو روش های استاندارد بوده و اگر کاملاً صحیح و بدون مشکل انجام گیرند مشکل ساز نخواهند بود. چرا که در بعضی مواقع کارگاه ها به صورت نادرست این روش ها را به کار می برند. همانطور که اشاره کردیم اگر پانچ آلومینیوم به صورت درست انجام گیرد مزایای بسیاری دارد.
پانچ پروفیل آلومینیوم با روش پانچ دکمه ای آلومینیوم مزایای قابل توجهی دارد. برای پانچ پروفیل آلومینیوم با استفاده از روش دکمه ای باید بر روی بدنه پروفیل سوراخی ایجاد کنید. در این روش از لقمه ها یا فیکسر های دکمه ای برای اتصال بین پروفیل های افقی و پروفیل های عمودی استفاده می شود. یکی از مزایای پانچ پروفیل آلومینیوم با استفاده از پانچ دکمه ای تنظیم آسان است. همچنین این روش دارای قابلیت مونتاژ بوده و قابلیت دمونتاژ دارد. همچنین می توانید چندین مرتبه همه ی پروفیل ها را مونتاژ و دمونتاژ کنید.
از دیگر مزایا می توان به قیمت فوق العاده مناسب و مقرون به صرفه اشاره کرد چرا که این روش نسبت به روش پانچ هیدرولیک آلومینیوم قیمت مناسب تری دارد و علاوه بر آن دارای اتصال موقت بوده و به راحتی تولید می شود. برای تنظیم پرس مورد نظر باید به قطر پیم و فاصله آن توجه داشته باشید و در حالت کلی تنظیم کردن پرس ها تقریباً به یک شکل است اما برای فیکسر ها متفاوت بوده و می توانند عرض متقارن و نامتقارن داشته باشند. البته این روش معایبی نیز دارد به عنوان مثال ممکن است درز برش ها باز شود و همچنین روش چسب کاری به روش مناسبی انجام نگرفته و استحکام بسیار ضعیف تر است.
این روش از پانچ پروفیل آلومینیوم را به روش پانچ کریمپینگ نیز می شناسند. در این روش از پانچ پروفیل آلومینیوم مکانیزم دستگاه با استفاده از سیستم هیدرولیکی است، یعنی دستگاه هایی که با استفاده از سیستم هیدرولیک و پنوماتیک کار می کنند در بازار دیده می شوند.
در واقع از این سیستم برای پانچ پروفیل های ترمال استفاده می شود. دستگاه سیستم فشار مرکزی دوسر اصلی داشته و در آن تیغه های گیوتینی وجود دارد که بسیار مقاوم بوده و خیلی دقیق تعبیه شده اند. این تیغه ها در سه محور تنظیم می شوند. فشار به صورت همزمان بر روی سر راست و سر چپ وارد شده و از اینکه پروفیل ها در معرض فشار کاملا مساوی قرار دارند اطمینان حاصل می کند. پروفیل های آلومینیومی نیز با استفاده از سیستم مکانیکی و هوای فشرده کمک زیادی به سوراخ کردن پروفیل ها می کند.
پانچ هیدرولیک آلومینیوم با استفاده از این روش مزایای مخصوص به خود را دارد. این روش بر خلاف مدل های قبلی کارایی بسیار آسانی داشته و دارای سرعت انرژی تولیدی است. همچنین برخلاف روش قبلی اتصال دائم دارد. پانچ پروفیل آلومینیوم با استفاده از این روش نیز معایبی دارد. به عنوان مثال در این روش از دمونتاژ قطعات استفاده نشده و تنظیم دستگاه دشوار است.
از دستگاه پانچ پروفیل آلومینیوم برای پروفیل در و پنجره استفاده می شود و همانطور که اشاره کردیم انواع مختلفی داشته و به دسته بندی های گوناگون تقسیم بندی می شود. اشاره کردیم یکی از مدل های پانچ پروفیل مدل پانچ پنوماتیکی آلومینیوم است. در واقع از این روش پانچ برای پروفیل هایی که دارای ضخامت پایینی هستند استفاده می کنند.
روش دیگر مدل هیدرولیکی است که برای پروفایل هایی که دارای ضخامت زیاد هستند مورد استفاده قرار می گیرد. روش سوم روش پنوماتیک هیدرولیکی است. این روش نیز برای آلومینیوم هایی استفاده می شود که دارای ضخامت زیادی هستند . روش های خم کردن آلومینیوم نیز متفاوت بوده و با روشهایی مندریل و تنیدگی و کششی و سه نقطه ای ، سه غلطکی انجام می گیرد.
پانچ پروفیل آلومینیوم مراحل گوناگونی دارد و با استفاده از دستگاه های مختلف انجام می گیرد. برای پانچ پروفیل آلومینیوم بعد از برش محل پانچ را کاملاً تمیز کرده و برای آب بندی فیکسر چسب زده می شود.
فیکسر های مربوطه را در شیار های مربوطه جا می زنند و به صورت کامل را می پوشانند. در ادامه از دستگاه پانچ پروفیل آلومینیوم استفاده کرده و در داخل آلومینیوم شیار ایجاد می کند و سبب می شود تا فیکسر ها محکم در جای خود قرار گیرد.
در واقع استفاده از پانچ برای پنجره ها و در های آلومینیومی مزایای بسیار زیادی دارند چرا که سبب افزایش کیفیت تولید شده و قابلیت عایق سازی در و پنجره های دوجداره را حفظ می کند. همچنین در داخل لقمه ها از چسب سیلیکونی و چسب های لقمه ای استفاده می کنند. استفاده از چسب لقمهای و سیلیکونی در درز ها سبب قوی شدن لقمه شده و لقمه ها را تقویت می کند. پروفیل های آلومینیوم مقاومت و استحکام بالایی دارند اما در مقابل فولاد استحکام بالایی داشته و به دلیل ضد زنگ بودن مورد توجه است. علاوه بر این پروفیل آلومینیوم بسیار مقاوم به صرفه است و نسبت به دیگر پروفیل ها هزینه کمتری دارد.
شرکت قالب سازان بهفرد طراحی و ساخت انواع پروفیل های آلومینیوم، پروفیل آلومینیوم اختصاصی، پانچ و حکاکی آلومینیوم، قالب اکستروژن و… با دستگاه های روز دنیا و متخصصین حرفه ای.
اینجانب مرتضی اسلامی فرد زاده شده در سال 1341 در شهر تفرش هستم پس از پایان دوره دبیرستان به علت تعطیلی دانشگاهها منتظر خدمت سربازی ماندم و با پایان خدمت از سال 1363 فعالیت در کارخانجات صنعتی را شروع کردم و در سال 1370 وارد صنعت اکستروژن الومینیوم شدم با مطالعات و کسب تجربیات زیاد در زمینه های هیدرولیک ، برق صنعتی ، مکانیک ، سیالات ، متالوژی ، امور مدیریت ، مالی و اداره سازمان در محیط صنعت اقدام به تاسیس شرکت قالبسان بهفرد با همکاری اقای بهنام مختاری نمودم که با به کار گیری تجربیات بدست امده توانستم اولین پرس هیدرولیک دایرکت برای تولید پروفیل الومینیوم با کنترل CNC را در ایران بسازم. همچنین اختراع موتور درونسوز هیدرونیک که موفق به ثبت اختراع ان شدم . ساخت پرس اکستروژن روتاری کنتینر طراحی تن سگمنت فارسی دیجیتال طراحی و ساخت کوره پیش گرم بیلت نقاله ای هم از دیگر دستاوردهای این سالهای من می باشد. بعد از ثبت شرکت با بهره مندی از نسل جوان تحصیلکرده و پویا و مهندسین زبده در رشته های مربوطه قدم در راه گسترش کار و صنعت گذاشتم و هر ساله سعی بر آن داشتم که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حد وسع، میزان سعی و خطا در زمینه طراحی و تولید قالب اکستروژن را تا حد قابل توجهی کم کرده و پروفیل را با بالاترین ضریب کیفیت دراختیار مشتریان گرامی بگذاریم. همچنین استفاده از نرم افزارهای طراحی و شبیه سازی قالب و روند تولید پروفیل برای نخستین بار توسط اینجانب در ایران بکار گرفته شد که در حال حاضر تاثیز بسزایی در بالا بردن سرعت و کیفیت و پایین آوردن هزینه و ضریب خطای محصول نهایی دارد.